Новината, която Plovdiv24.bg публикува преди дни - "Шеф дава на служителите

...
Новината, която Plovdiv24.bg публикува преди дни - "Шеф дава на служителите
Коментари Харесай

Шеф дава на служителите си пари, за да пътуват по света? Пловдивска фирма не остава по-назад!

Новината, която Plovdiv24.bg разгласява преди дни -  "Шеф дава на чиновниците си по 2000 $, с цел да пътуват по света ", предизвика голям интерес измежду читателите ни, а също и оживени полемики в мненията под материала. Малко по-късно с нашата медия се свърза живеещият в Пловдив Христо Иванов - шеф, който заяви, че сходна процедура не е изключение и че тя се случва и у нас.
Той посочи, че още предходната година чиновниците му са се възползвали от опцията да заведат фамилиите си на SPA за негова сметка. На всеки един от над стоте служащи е бил възложен ваучер за фамилен уикенд. Става въпрос за огромна индустриална, напълно българска и по-специално пловдивска компания, производител на железни структури за здания, разположена покрай с. Крумово, в индустриалната зона на Куклен. 

"Вече 3-4 години влагаме в образование и подготовка на личния състав. Освен заплащането, имам вяра, че хората са главен фактор за просперитета на компанията! " споделя Христо Иванов. Не публикуваме името на компанията по експлицитна молба на притежателя й.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР